اجرای طرح ایمن‌سازی زیر پل‌های عابر پیاده 3 نقطه قرچک با نصب نرده‌
معاون حمل و نقل و ‌ترافیک شهرداری قرچک از نصب نرده‌های ایمنی زیر پل‌های عابر پیاده 3 نقطه شهر خبر داد.
معاون حمل و نقل و ‌ترافیک شهرداری قرچک از نصب نرده‌های ایمنی زیر پل‌های عابر پیاده 3 نقطه شهر خبر داد.
 
به گزارش روابط عمومی شهرداری قرچک، سعید قشقایی اظهار کرد: اجرای نصب نرده در سه نقطه از بلوار اصلی شهر با هدف افزایش ایمنی شهروندان و زیبایی بصری انجام می‌شود
 
وی افزود: نصب نرده می‌توانند به عنوان یک مانع فیزیکی عمل کند و از عبور و مرور غیرمجاز عابرین پیاده در مناطق خطرناک عبور و مرو وسایل نقلیه جلوگیری کرده و همچنین متناسب با محیط می‌توانند به زیبایی و جذابیت بلوارها و معابر شهری کمک کنند.
 
معاون حمل و نقل و ‌ترافیک شهرداری قرچک در پایان گفت: در همین راستا و در جهت رفاه حال شهروندان و تردد غیرمجاز عابران پیاده ، 300 متر فنس کشی زیر‌پل های عابر پیاده منطقه حسنک، باقرآباد و خیابان جانبازان در حال انجام است.
تاریخ:
1404/06/05
تعداد بازدید:
398
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت