قرچک در سوگ سید و سالار شهیدان سیاه‌پوش شد
شهردار قرچک گفت: هم‌زمان با آغاز ماه محرم، فضای شهری با محتوا و پیام‌های مکتب عاشورا در قالب طرح‌های فرهنگی در میدان‌ها و معابر اکران شد.
شهردار قرچک گفت: هم‌زمان با آغاز ماه محرم، فضای شهری با محتوا و پیام‌های مکتب عاشورا در قالب طرح‌های فرهنگی در میدان‌ها و معابر اکران شد.
 
به گزارش روابط عمومی شهرداری قرچک، محسن خرمی شریف  در خصوص سیاه‌پوش کردن و فضاسازی به مناسبت اقامه عزای سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، اظهارکرد: به مناسبت فرارسیدن ماه محرم، شهر قرچک نیز رنگ و بوی حسینی به خود گرفت.
 
وی افزود: مطابق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و با تلاش‌های بی‌وقفه نیروهای خدمات شهری، زیباسازی، روابط عمومی و فرهنگی و اجتماعی، فضاسازی گسترده ایام ماه محرم و صفر در دستور کار شهرداری قرار گرفت.
 
این مدیر شهری افزود: همچنین باهدف هویت بخشی به فضاهای شهری، فضا آرایی متناسب با ایام محرم در قالب اهتزاز بنر پرتابلی، اهتزاز پرچم و نصب ریسه پرچم در بلوارها و میدان‌ها مزین به پیام‌های عاشورایی شد.
 
خرمی شریف  در پایان اظهار کرد: ضمن اینکه 5 عدد بنر طولی به متراژ 150 مترمربع نیز در میدان شهید ستاری، میدان امام خمینی(ره) و میدان شهدای 15 خرداد جهت زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهدای دشت نینوا نصب شد.
تاریخ:
1401/05/08
تعداد بازدید:
356
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
Powered by DorsaPortal